Olvägen 7 - SE-342 50 VISLANDA
+46 472 483 83
sales@innonet.se

Historia

Långsiktighet och erfarenhet

InnoNet AB, 20 år 2020.

1997 startades InnoNet AB av Jan-Åke och Tina Svensson. Företaget startades i Hönetorp som ligger utanför Vislanda, där del av ladugården byggts om till industrilokal och kontor.

Idén då var att hjälpa andra företag med utveckling och konstruktion av produkter och prototyper. Med tiden byggdes en produktionsavdelning upp och vi började med legotillverkning såsom svets- och monteringsarbeten.

2000 startade idén om P-LIGHT. Vi utvecklade och började med produktionen av P-LIGHT. Den presenterades på Elmia Lastbilsmässa hösten 2000. Denna produkt är idag den enskilt största produkten som vi tillverkar.

2006 flyttades verksamheten till en industrifastighet på Olvägen i Vislanda.

2009 förvärvades och anpassades lokalerna av InnoNet AB.

2012 P-LIGHT har utvcklats och finns nu i många olika modeller och betjänar allt från parkeringsljus till kraftuttag för bakgavelliftar och kyl/värmeskåp etc. Hydro modellerna har även inbyggt hydraulik för de flesta hydrauliska behov.

2012 utvecklades SPIVA. SPIVA är ett vridbart gaffelställ till i huvudsak teleskoplastare men passar även andra entreprenadmaskiner. Idag finns det 3 modeller. Dessa är speciellt framtagna till Manitou men passar även maskiner med BM-fäste.

2017 fyller vi 20 år och har samma intresse och ambitioner. Att modernisera, utveckla och att vara i framkant när det gäller både hård- och mjukvara.

2020 byggde vi ut kontor, produktion och lagerytorna.